Sagan om..

Sagan om Resan
De två hobbitarna möttes upp på frösön där de hoppade på planet till Arlanda. Resan gick bra och tack vare ett antal öl och några småflaskor sprit gick även den 6 timmar långa väntan till nästa plan bra.
I London blev det lite stressigt eftersom flygplatsen är större än hela Östersund, men tack vare ölen på Arlanda och på planet så kunde de ändå behålla lugnet och komma på planet i tid.
I och med att de gick ombord planet var all stress över och nu var de istället tvugna att försöka ta död på 12 timmar, vilket de gjorde med sina tre bästa vapen: öl, rödtjut och entertainment system.
Väl framme i Hongkong som nu helt plötsligt hade förvandlats till Bangkok rådde vätskebrist i "the fellowship".
Detta var det första problemet på resan som inte alkohol kunde bota. Gråtandes fick de istället köpa några flaskor vatten. Stärkta av den 3 timmar långa vätskepåfyllnaden kunde de på samma sätt som tidigare fördriva de 9 timmarna på planet, med den enda skillnaden att nu var även whiskey med i bilden.
I Sydney landade de med gott mod, men...


De två Bagagen
..var var deras bagage?
Efter att ha stått vid rullbandet och se det bli tommare och tommare utan att deras väskor dykt upp började en oro infinna sig i följeskapet. När bandet stannade och väskorna inte dykt upp började svordomar som aldrig förr yttrats i Australien eka mellan väggarna i salen. I vredesmod begav de sig till orcerna i servicedisken. Efter att ha dödat de första orcerna och hotat de resterande med "the Sting" lovades deras väskor inehållande alla kläder och hygienartiklar komma dagen efter.
Men hur skulle de klara ett helt dygn, äckliga som de redan var efter nästan två dygns resande?


Bagagens återkomst
Klockan 9:00 lokal tid kom de svettigare och äckligare än de någonsin varit fram till "the prancing pony". Nu var det bara till att försöka börja älska varandras svettlukt.
Hela dagen och hela kvällen spenderades således utomhus och på vandrande fot. Kamratliga och rättvisa som de två hobbitarna är turvisades de om att gå i uppvind från varandra.
När mörkret sedan föll var de ändå tvugna att söka sig tillbaka till hostelet för att söka skydd i vad som visade sig vara ett "all female dorm". De bad om ursäkt till de 4 flickorna på rummet och lade sig sedan ned i en 15 timmars medvetslöshet.
När de vaknade nästa dag var rummet tomt. Anledningen till det är ännu osäker, men hobbitarna har sina misstankar.
Lagom till att den stora frukosten bestående av havregrynsgröt och hallonsylt avverkats dök de efterlängtade väskorna upp. De två hobbitarnas ögon möttes ovanför kaffekopparna och visste på en gång vad den andra tänkte. De gav varandra ett förstående leende, kastade in väskorna på rummet och gav sig oduschade iväg på stan.


Bild 1:
Chris på Arlanda
Bild 2: Öl i Sydney Harbour, Harbour Bridge i bakgrunden.
Bild 3: Chris säng, Matts har överslafen.
Bild 4: Matt in action, Chris in the mirror.


Matt & Chris

Kommentarer
Lil' Amanda says

Låter som en sjukt bra början! Förutom bagaget då. Och du hittade flipflops! Mycho bracho.

2010-09-28 @ 20:07:21
Lil' carina says

Bravo grabbar!!!! ni kom fram även om det var utan bagage, ni får ha det så bra

2010-09-29 @ 07:02:36
Lil' Lil'ppe says

Mycket bra trilogi!

Hur kunde Hongkong bli Bang-cock?

2010-09-29 @ 07:14:35
URL: http://www.elvisp.se
Lil' heman lindman says

"Nu var det bara till att försöka börja älska varandras svettlukt."



Vadå FÖRSÖKA?! Känner er två, finns säkert en anledning till att väskorna var "borta", kul att nått hände så ni har en klassisk förstabesvikelse att skriva om! have fun lads!

2010-09-29 @ 12:14:10
Lil' Saya says

Ååååååh. Framme. Ha kul!

2010-09-29 @ 16:52:57
Lil' Leeroy says

Kan tänka mig faran som nya Arne Weise på julafton

2010-09-29 @ 21:45:45
Lil' Alex says

Grattis till framkomst! Kul att ni uppdaterar :)

2010-10-03 @ 18:45:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0